COLLONUTS X-RAID

LES AVENTURES DE CUATRE SONATS





dimecres, 3 de desembre del 2008

LA ROC BIKE 2008
















Resultats : collonuts team :Ricky i Manel- 8º

notant collonuts :Marc i Jordi -últims i amb punts negatius .



Hola valents tots i totes!. Per gentilesa del Xavi Perelló que es qui va muntar la fantàstica matinal de diumenge aquí teniu les classificacions finals del Roc Bike.








CRONICA DE LA CURSA:








Diumege , les 5:30 del matí , sòna el despertador. salo del llit sense fer soroll per no despertar al nen em dono un co al genoll am un cofre de fusta que hi ha a la sala de la casa.Bon començament de matí,




Pasa en Manel a buscar-me i anem a buscar en Marc ,segudament anem a buscar en Jordi a sant feliu, consseguim sortir a les 6:30. posem al GPS del cotxe CLARIANA que es el poble on es feia la cursa d'orientació!!!!despres de 150 km aprox. arribem a l poble ni una trista anima pel carrer , si el carrer només te un carrer el poble ens quedem mirant el rellotge si es aquí no hi ha ni deu. mirem el paper de l'inscripció i posa clariana de vilanova i la geltrú no del cardener que és on co... erem nosaltres. posem de nou al GPS en arxa i erem a 90 km la cursa començava a les 9h i eren les 10 temps estimat del gps d' arribada 8:45 d' autopista .




En manel gas a fondo saludan a les cameres de transit agafant el tiket del foto-flash arribem a temps de la sortida .




Ens canviem de roba rapidament i diuen que tenim temps 30 minuts de retard a la sortida. Be finalment sortim , decidima aner a fer el primer dels tres sectors a per la primera fita per que era lineal. ENCARA BUSQUEM LA P.....A FITA Nº1 !!!!




Després de una ora i mitja de anar amun i avall sese trobar res be si ens vam trobar amb en Marc i en Jordi que estaven igual per no dir pitjor que nosaltres . decidim anar a fer el segon sector , aquet va anar molt bé i molt rapid i vam tenir temps de fer alguna fita del tercer, dins del temps i tot.




En Marc i en Jordi van arribar que ja no quedava ningú al aparcament . `com podeu veure en les seguents istantaneas.