dijous, 11 de desembre del 2008

III ROAD BOOK SANT HILARI la cronica

Que va passar?

Feia fred però no gaire teniem el 14 , bon numero moltes ganes de passar-ho bé.

es va disputar la tercera edició de la Road Book de les Guilleries, organitzada pel Club Ciclista Sacalm-Express, que va comptar amb 48 equips participants i un total de 105 ciclistes, que van gaudir d'un traçat forestal bonic però també molt dur i que va castigar els participants de la prova, que van poder escollir dos traçats diferents de 38 i 19 quilòmetres. Amb un temps fred i un cel tapat, es va donar la sortida d'aquesta prova que combina orientació i resistència, que van guanyar Albert Roca (volta llarga) i César Camarero (volta curta). En el traçat més llarg, Roca va assegurar-se el primer lloc de la classificació amb comoditat, ja que va creuar la línia d'arribada amb quasi vint minuts d'avantatge sobre els segons classificats, Marc Duch i Jordi Mas. El tercer lloc del podi va ser per a l'equip format per Jordi Albornà i Llibert Mill (Metalbikers), que van arribar a cinc minuts dels segons classificats.La volta curta també va tenir un guanyador inapel·lable, ja que César Camarero (Pique Bikers) va treure més de vint minuts a Olea Reyes. El conjunt Catabike va tancar el podi de la volta de 19 quilòmetres.

unes trialeres molt guapes i molt de corriol , ja sabem de quin peu calça en Pep Permanyé.