COLLONUTS X-RAID

LES AVENTURES DE CUATRE SONATS





dilluns, 14 de juny del 2010

RAID URGELLISTAN 2010

COLL DE NARGÓ LLOC DE LA SORTIDA











El Raid Urgellistan es consolida en el calendari de Raids
El passat 5 de juny es va donar la sortida a Coll de Nargó a la segona edició del Raid Urgellistan. Aquest any hi havien dissenyat 3 circuits:
Iniciació: No és necessària experiència, ideal per iniciar-se, amb equips de 2 ó 3 corredors. Es realitzara orientació urbana, kayac, orientació amb Btt i trekking. Es preveu una durada de 3 hores.


Quin fart de corre.


Aventura: Es requereix domini de ferrata, adreçat a aquells que estan familiaritzats amb totes les disciplines que es proposen. Equips de 2 corredors. Les disciplines seran; orientació urbana, kayac, ferrata, i un secció d'orientació trekking i amb Btt. Es preveu una durada de 7 hores.


Èlit: Només per corredors experts, amb equips de 2 corredors o 3 si es vol puntuar per copa catalana. En aquesta categoria hi haurà un sector nocturn d'orientació, kayac, patins en linea, barranc i trekking. Pel sector de dia kayac, ferrata, trekking, btt, barranc. Es preveu una durada de 12 hores. Que es la que vam participar nosaltres.



Un raid molt dur que va durar més del previst nosaltres vam fer un 6º lloc que no està malament. amb unes 15 hores de raid. però molt contents per acabar.

1 comentari:

Nava ha dit...

me gusta el cambio de look, por cierto que palizas que os meteís la hostia, como llevas tu temita Ricky, mucho mejor espero. Un saludo.