COLLONUTS X-RAID

LES AVENTURES DE CUATRE SONATS





dijous, 17 de juny del 2010

RAID HOSPITALET DE L'INFANT

Dissabte 12 de Juny, Open Raid Hospitalet de l’Infant un altre aventura a fer, aquesta vega da només es desplaça amb Manel amb la Rosa (esperem que sigui la nova integrant del equip) que s’estrenava un raid una mica dolorida per una lumbàlgia i un petit esguins al peu; encara té molt més mèrit el comportament que va tenir durant tot el open.
Per davant ens esperaven unes sis hores de cursa amb les modalitats de BTT,Coastering, Trekking, Via ferrada i Kayac; per rematar-ho encara més un sol de justícia i un terrenys sense cap arbre per fer ombra.

Una vagat fet el brífing comença la cursa amb un Coastering de 8 km, que fa dividir a la gent amb dos grups uns que marxant de pujada només comença i uns altres que marxem per la part baixa per tornar per l’altre costat, trobem les fites fàcilment i sen se cometre errades com es habitual amb nosaltres de sortida. La Rosa es comporta com una campiona que és i aguanta el ritme de córrer tot i no esta acostumada, després d’una hora arribem el canvi de secció on agafem la bicicleta.



Arriba la nostre disciplina així que ho hem d’aprofitar tot i que només ens esperant 8 km això si tots de pujada i quina pujada, ens toca remuntar tot el que podem. De nido quina remuntada entra la pujada que es dura per l’estat del terreny i la calor que es molt forta molta gent per no dir tota puja caminant menys nosaltres que anem amb bici i passen a tothom fins arribar el control canvi segon per deixar la bicicleta per fer el trekking i Via ferrada.
Aquí ens trobem amb el primers problemes del dia, ja que la Rosa no ha fet mai un via ferrada i la dificultat d’aquesta es gran, tot i que ho intenta ens veiem obligats a no fer-ho optant per fer la via de sortida i perdre dos punts de la fita. Continuem fent el trekking però deixant dues fites sen se fer, el començar a tenir algun problema físic.

El finalitzar el trekking nomes ens queda fer uns 15 km en BTT i 3 Km de kayac, la bici ens recupera del tot i anem molt ràpids fins a meta on arribem per començar a rema amb la peculiaritat que per trobar les fites hem de fer un rumbs força fàcils però divertits. Després de 7 hores de cursa arribem a la meta molt contents per haver acabat la cursa i més tenint en compta les condicions físiques que tenia la Rosa, quina nit que va passar mare meva, i sen el seu debut en un raid. La recompensa a tant de patiment va ser un segon lloc a la classificació de parelles mixta i un onze absolut, amb l’incògnita de que hagués passat d’estar amb perfectes condicions físiques però segur que en pròxim raids tindrem moltes alegries

Per últim només ens amb queda felicitat a la Rosa per demostra la gran campiona que és i pel patiment que ha demostrat durant tot el raid. Benvinguda els Collonuts X-Raid!!!!!