COLLONUTS X-RAID

LES AVENTURES DE CUATRE SONATS





dijous, 5 de març del 2009

RAID FRED SEGONA PART



DIUMENGE:




Sortida a les 7h del matí , segon dia de cursa .Sortida tots junts cap a una prova , cursa de sacs , anem en Marc i jo despres agafem la bici i tot de baixada fins el primer canvi. Surten en Marc i en manel correns, jo vaig amb la furgo fins el seguent punt. Aqui comença el pique amb els altres dos equips per la cuarta posició , arriben en Marc i en manel i despres de la prova de tir amb escopeta de balins sortim en Manel i jo amb bici, en mig del recorregut una prova de rumbs .Continuem i arribem a un punt on ens la juguem i decidim anar enrera per agafar una draçera, i ens sur bé arribem junt amb els altres dos equips que ens havien tret ventge al trking.


Seguent canvi una via ferrata tots tres i entrem els 6 equips davanters tots junts. Sortim i continuem en Manel i jo en bici ja fins el final fent els dos ultims trams de bici, tir amb arc , tirolina i bitlles catalanes , proves amb bonificació. Arrivem a meta a Castelterçol.


FI DEL RAID:




CUARTS CLASSIFICATS !!! ESTEM MOLT SATISFETS
PERO NOMES DOS EQUIPS PER DEVANT EL SEGON I EL TERCER ANAVEN TOT EL RAID JUNTS EREN DEL MATEIX EQUIP FENT DOS EQUIPS

I PREMI A LA MILLOR FOTO D' EQUIP

DINAR DE CLOENDA I ENTRGA DE PREMIS.


Per veure mes fotos, classificacions i coses del raid anar a la pagina web .www.cecastell.com

3 comentaris:

Nava ha dit...

Pues enorabuena un cuarto puesto, cagate, con sacrificio, esfuerzo y sudor, os prondreís pronto por delante de esta gente, estoy seguro, una cosa, en la segunda parte, no tas matao, eh?? pero ahí una cosa que no entiendo, que son las bitlles catalanes? jeje, no llego. Bueno, saluda de mi parte y felicita a tus socios Manel y Marc. Un abrazo.

Pipo ha dit...

collons nava !!! bitlles catalanes, que son d'esquerres , es queeee ja et val preguntar això. No es aixi Riki ? com et vaig dir l'altre dia FELICITATS A TOTS TRES.

Xavi ha dit...

Enhorabona!!! Al tran tran i anar millorant!! Clar que si