COLLONUTS X-RAID

LES AVENTURES DE CUATRE SONATS





dimarts, 11 de maig del 2010

RAID GARRAF 2010

Dissabte 8 de maig, tot i que la previsió meteorològica amenaçava amb possibles pluges, la veritat es que el temps ens va respectar i vam poder realitzar un Raid Garraf amb les condicions pròpies d’aquest territori, camins, pedres, matolls i sol.Un total de 33 equips es van donar cità a la capital del Garraf, 15 per participar en categoria Copa Catalana, 3 en Elit i 15 més en categoria Open. Les dos primeres categories tenien el mateix recorregut i la diferencia estava en el nombre de components de l’equip (3 en Copa i 2 en Elit). La categoria Open era també per equips de dos corredors, però tenia un recorregut sensiblement més curt.Respecte a les disciplines; patins en línia, btt, tresc, ràpel, escalada i orientació específica









En Marc a la sortida del rapel amb els patins a l'esquena.





La balisa nº14 una muca dificil de trobar al finalr d'un corriol molt brut i sense sortida.




11hores i 14 minuts de cursa aixó es el que vam tritgar nosaltres.
Els guanyadors en categoria Copa Catalana van ser els locals del Sambari, seguits per l’Oxigen i en tercer lloc el UEC Barcelona Ridikul xtrem.En categoria Open masculí els primers van ser el Palanganes, segons els Pringats i tancà el pòdium els Komando Cerveza. En categoria mixta el guanyador també va ser un equip local, els Això Raid, segons els Cambrils Raid Team i tercers els Ridícul X-trem Team.
els resultats els podeu consultar en aquestes adrecesOpen:
https://docs.google.com/Doc?docid=0AcGmflXJ46oCZGY2ZGZ2NmJfMTNmNnZyZjJkNw&hl=en
Copa Catalana i Elit:
https://docs.google.com/Doc?docid=0AcGmflXJ46oCZGY2ZGZ2NmJfMTJmNWdzcjJnYw&hl=en
podeu veure unes primeres imatges a:
http://picasaweb.google.com/ceazimut/RaidGarraf2010

1 comentari:

Nava ha dit...

Hola companys, veo que seguís con lo vuestro me alegro por vosotros, en esta ocasión no hubo triunfo pero seguro que lo pasasteis de puta madre, a seguir con fuerza y pa lante, recuerdos, un saludo.